Надя и Константин направиха своя телевизионен дебют в амплоато си на родители в "Отчаяните съпруги" на "Станция Нова" и показаха пред зрителите своята дъщеричка Марияна.

Двамата разказаха пред камерата за най-щастливото събитие в живота си - раждането на Марияна и това как тя е променила живота им, пише signal.bg.

"Който обича ревнува. Въпросът е до каква степен" - сподели Константин различните чувства, които владеят сърцето на всеки човек.

"Аз съм първата от всичките ми приятелки, която е с бебенце" - обясни Надя големия интерес и на нейните приятелки към щастливото събитие в живота ú.

Зрителите научиха още, че Преслава е първата, която е дошла да поздрави Коце, а Надя разкри, че звездният татко пее на дъщеричката си щом е неспокойна и така тя се успокоява мигновено.

*Преслава и Константин (Снимка от клипа "Не ми пречи")

Коце вече се е научил и да сменя памперси:

"Сменя. Малко го е страх. И да я преоблича също се опитва, обаче с ужас" - смее се чаровната млада майка.

"Като се има предвид, че баща ú е виден лекоатлет от близкото минало, предполагам, че бързо ще започне да се държи на краката си и да тича" - обяснява Коце, който още на четвъртия ден вкъщи започнал да подканя дъщеричката си: "Хайде, кажи тате" - доверява с усмивка Надя, която вече се е възстановила от раждането и е възвърнала килограмите си на толкова, колкото са били преди да забременее.

"Купил ми е карта за фитнеса и всеки ден го посещавам" - споделя младата майка формулата на бързото възстановяване на фигурата си.

*Константин с дъщеря си Мариана и съпругата си Надя (Снимка: сп. Story)

Константин пък си спомни за голямото празнуване с колеги и приятели, когато на бял свят дошла новородената му дъщеричка.

"Празненството не спира при мен, но специално за детенцето три-четири дни не бях спал" - разкрива щастливият татко.

"Предполагам, че ще може да пее, защото има много нежно гласче. Нежна, баладична певица" - радва се Надя.

Вижте видео:

Снимка(водеща): Club Playhouse