Ватманът на републиката напомни за себе си от страниците на в. Торнадо с обширно интервю, в което, както винаги не казва нищо, видяха от Blife.bg Ще ви предложим отговорите само на два въпроса.

Какво Мислиш за Миро? Къде изчезна той, май болезнено преживя провала си на „Евровизия"?

- Миро е дезертьор и той дезертира не само професионално, но и като приятел. Във времето, когато го виждах, той беше приятен объркан младеж, който се луташе между желанията си. Днес е напълно провален - емоционално и професионално, и колкото и да не искам да се виждам със слаби хора, някъде вътре в душата си със сигурност искам да му помогна. Аз съм най-добрият PR и мога да върна Миро на върха, макар и това да е една ялова инвестиция. По-скоро бих финансирал едно ново лице.

А каква е истината за взаимоотношенията ви със Станислв Яневски?

- Стан беше поканен у нас и дойде. Почерпих го с баклава и боза - това беше темата на петъчното ни гости. Не се чувствам длъжен да кажа какво сме приказвали и до колко часа... Стан тръгна да се извинява и оправдава, че не бил гей, което никого не го интересува. Той е обикновено българче, което губи време да прави мускули вместо контакти, познанства и култура. Някой ми каза, че бил холивудска звезда. Приех го като последния кратък виц. Хора като Миро и Яневски ще мечтаят да са около мен.