Поппевицата Ирина Флорин навърши 50 години на 5 февруари.

“Клубната принцеса от село Гиген” отбеляза половинвековния си юбилей с фотосесия, на която изглежда на 20. Според запознати това не се дължи само на добрия й ген и фокусите, които могат да правят компютърните програми за обработка на снимки, а и на пластичната хирургия.

Изпълнителката на “Безплътна” обаче категорично отрича по лицето й да е играл скалпел. “Не съм против пластичната хирургия, но по начало в съвременната медицинска естетика излизат толкова много способи за подмладяване без хирургична намеса, пише БЛИЦ.

Сега има един много иновативен метод за поддържане на лицето, който се казва “термаж” и със специален уред се стимулира в дълбочина колагенът. Това създава една предпоставка за повдигане на мускулатурата на лицето, която с годините се отпуска, без нищо да се реже. Така се избягва опасността да ти срежат някой нерв и да останеш крив завинаги. Много западни звезди предпочитат тази процедура.

С нея без операция се постига същият лифтинг ефект. Прави се на 2 години веднъж и има продължителен ефект. Засега през 6-8 месеца слагам филъри, които подхранват лицето”, призна пеещата дизайнерка.