Роби Уилямс дойде заедно с бившите си колеги от групата “Тейк дет” в София. Те кацнаха без много шум снощи в 20,10 ч с чартърен полет.

Малко преди да минат през ВИП изхода, пристигнаха три джипа, които първо събраха багажа на звездите, а след това закараха музикантите до “Гранд хотел София”.

Първи на изхода с усмивка се появи Марк Оуен. “Идваме в България, защото никога преди не сме били тук. Ще останем толкова, колкото вие ни поканите”, каза той пред “24 часа”. “Може и да дойдем за концерт тук”, обясни още Оуен.

Малко след него излязоха Гари Барлоу и Роби Уилямс. “Добре заварили”, отговори Барлоу на поздрава за добре дошли, докато Уилямс покри главата си с качулка. След тях минаха и другите двама от “Тейк дет” - Хауърд Доналд и Джейсън Ориндж.

Петимата са у нас, за да снимат днес и утре нов клип към свое общо парче в Киноцентъра в Бояна. Там от няколко дни тече трескава подготовка за работата по видеоклипа.



Това е първото идване на световноизвестните музиканти. Групата им беше популярна в началото на '90-те, но загуби голяма част от феновете си, когато Роби Уилямс я напусна през 1995 г.

Официалната раздяла на бандата бе обявена през следващата година. 10 години по-късно те отново се събират, но без звездата Роби Уилямс. Той се присъедини към старата си банда миналото лято и обяви, че заедно ще запишат общ албум.

Снимки: в. "24 часа"