Джейк Джиленхол - който наскоро се раздели с Тейлър Суифт след кратка забежка – заведе британската красавица Кери Мълиган на концерт миналия уикенд, предава radaronline.com.

30-годишната звезда от "Планината Броукбек", който преди е излизал и с Рийз Уидърспун и Кирстен Дънст, завел 25-годишната Мълиган да послушат заедно английската фолк рок банда "Mumford & Sons" миналата събота в Нашвил, Тенеси.

След края на шоуто, двамата се отправили към ресторант City House за вечеря с бандата, която беше номинирана за две награди Грами тази година.

*Кери Мълиган и Джейк Джиленхол (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Мълиган наскоро се раздели с партньора си от "Wall Street: Money Never Sleeps" Шая Лебьоф след грозни разправии.

Наскоро Лебьоф беше разпитван от полицията след сбиване в бар "Mad Bull’s Tavern" в събота в Шърман Оукс, Калифорния.

Мълиган и Лебьоф бяха заедно почти година, но тя явно е готова да продължи нататък с някой не толкова див.

*Кери Мълиган и Шая Лебьоф 

Но Джиленхол трябва да внимава какви ги приказва на британската звезда, която получава възторжени отзиви за последната си роля в "Никога не ме оставяй"(Never Let Me Go) заедно с Кийра Найтли.

*(Л-Д) Кийра Найтли, Андрю Гарфилд и Кери Мълиган на премиерата на "Never Let Me Go" в Лондон (Снимка: Getty Images/ Guliver)

По въпроса с връзките Мълиган казва:

“Казвам как се чувствам. Казвам нещата, така както ги мисля. Мога да изпадна в такова настроение през деня, че да си кажа всичко. Не бих се чувствала по един и същ начин дълги години".

“По-добре да си отворен за възможности през повечето време. Ако пробваш нещо и то не се получи, можеш да продължиш нататък.”

Вижте видео:

"Никога не ме оставяй"(Never Let Me Go), трейлър