От сутрин до вечер Алисия съвсем се  вживява в ролята на жертва, а всички лелки и домакини вкупом й съчувстват.

След като обяви, че нейният син, горкият, не бил погледнат от баща си вече месеци спечели и самотните майки на своя страна. За всичко се грижела тя. Участия, работа и дете, цялата отговорност легнала на нейните крехки плещи.

Алисия ронеше сълзи като по команда от кориците на де що има женски списания. Прекрачи всички граници на приличието, когато обясни в пълни подробности пред цяла България къде и как са правили секс с бившият й мъж Валери и сексбомбата Николета Лозанова. Как мачкали нейните чаршафи, в нейното легло. Дали няма да й излезе солено този евтин начин да спечели симпатии и да извоюва няколко месеца интерес?

Наскоро многострадалната Геновева Алисия бе разкрита в лъжа. Докато хлипаше пред зрителите, чалгаджийката някак уместно пропусна факта, че вече не е сама. Оказа се, че когато мъжът й мърсувал с друга, тя също топлила чуждо легло.

Още по-нахалното в случая е, че въпросното легло било на колега на Валери Божинов - Ники Михайлов. Отдавна пък е известно, че Мамин Ники, е голямата любов на съперничката й Николета и тя още преживява раздялата си с него. Е ако това не е сценарий за отмъщение, то какво е? Любов? Едва ли...

Алисия била забърсала Михайлов още когато ходеше по участия, уж за да не стои сама и да се депресира, пише в. "Шок".

"Алисия, как не те е срам?! Докато ревеше за Валери, спеше с Мамин Ники. Сега вече няма как да докажеш, че си нещо повече от посредствена чалгаджийка с нюх към циркаджийски номера", споделят обидени на звездата фенове.