Чарли Шийн обяви в официално изявление, че се надява да се върне на снимачната площадка на “Двама мъже и половина” още през февруари, съобщава "Монитор".

Преди 10-ина дни скандалният актьор влезе в клиника за рехабилитация, след като заради свръхдоза кокаин едва не загуби живота си. Той обаче продължава да твърди, че има проблеми с хернията.

“Имам твърде много несвършена работа и в най-скоро време ще съм в състояние да върна подкрепата на всички хора, които бяха до мен в този тежък момент. Искам специално да благодаря на екипа, на колегите ми, на всички в CBS и Warner Bros. и особено на Лес Мунвис и Брус Роземблум за оказаното разбиране”, коментира Чарли Шийн чрез агента си Стан Розенфийлд.

В горното изказване актьорът имаше предвид решението им да спрат заснемането на новите епизоди от “Двама мъже и половина” до окончателното му излизане от рехабилитационния център. Общо планираните серии в настоящия сезон са 24, като до момента за излъчване са готови 16.

“Благодаря и на всички мои почитатели, които ме окуражиха с писмата си. Длъжен съм да им кажа, че добрите им пожелания повдигат духа ми всеки божи ден”, добави Чарли Шийн.