Най-скандалните и секси жени в България обожават телата си. Именно затова някои от тях в последно време изрисуваха кожата си с всевъзможни символи и послания. Какво е истинското им значение?

Еротичният модел Светлана Василева, която нашумя покрай скандала с отношенията си с мениджъра на ФК „Левски“ Георги Иванов – Гонзо, отрече да си е татуирала името му.

Тя води класацията за мацките с най-много татуировки у нас с цели осем рисунки, като с една бие холивудската звезда Меган Фокс, съобщават от списание "Блясък". Неотдавна над лявото рамо блондинката си изписа тайнствен йероглиф, който според клюкарите означавал "Гонзо". „За първи път признавам, че не съм си изписала нито Гонзо, нито Гонзовица, а „благословена“, категорична бе Светлана. Тя обаче е изписала името на друг мъж, с когото е имала дълга и дълбока връзка, от вътрешната страна на дясната си китка.



Николета Лозанова е голям музикален фен. Красавицата е татуирала на лявата си ръка четиристишие от песен на рапъра Диди. По продължението на гръбначния й стълб стои надписа "I don`t Wanna Miss a Thing" - заглавие на Aerosmith. Николета е запечатала на тялото си и текст от песен на Ейкън. Списъкът с татуировки на красавицата се допълва от думите "Envie moi" (Завиждай ми) и "Only God can judge me" (Само Господ може да ме съди).



Фолк певицата Лияна наскоро заличи любовната си татуировка "Благо", като на нейно място изрисува пентаграм, под който има 2 червени рози. Върху тила си изпълнителката носи думите "I`m the love" (Аз съм любовта).



"Дойдох, видях, победих" пък е посланието, което носи татуса на Бориса Тютюнджиева. Очевидно красавицата е много борбена натура и обича винаги да доминира. Амбицията й ясно си личи и в нейната професия. Тя жъне редица успехи като модел не само в България, но и в Италия. Каква ли ще е следващата победа на блондинката, може само да гадаем?...