Няколко родни знаменитости се суетят около семейно гнездо - старо или ново.

Лора Крумова, която победоносно се завърна на тв екрана, най-после е решила да се заеме и с нова концепция в личния си живот. Водещата на "Тази неделя" по bTV е предприела важната стъпка и е казала заветното "Да" на гаджето си Сотир, пише blitz.bg. Влюбените смятали да минат под венчило през пролетта, за да имат достатъчно време да планират до най-малката подробност детайлите от предстоящото тържество. Много е вероятно кума на блондинката да бъде най-добрата й приятелка, водещата на новините по Нова Галя Щърбева.

Увертюрата към семейния живот вече е направена, припомнят светските хроникьори. От няколко месеца Лора и инструкторът по сърф заживяха под един покрив, след като си купиха собствен апартамент в тузарския столичен квартал "Лозенец". В края на декември плъзнаха слухове, че двамата са се разделили, защото Лора искала да се съсредоточи върху новото си предаване, а любимият я разконцентрирал. Но явно нещата са се изгладили.

Възможно е пък именно тази кратка раздяла да е накарала сърфиста да предложи брак на Крумова. "Лора вече се оглежда за сватбена рокля и е решила изобщо да не се скъпи, а да заложи на последните модни тенденции", разказват близки до чаровната дама.

Друга светска двойка пък направи тв реалити от екшъна в бъдещото си семейно гнездо. Както вече всички зрители на "На кафе" знаят, Гала се мести в нов апартамент, който обзавежда пред погледа на цяла България. Според запознати с битието на Гала тя ще живее в свежарските интериори с втория си партньор Стефан. Мари, дъщерята на тв водещата и Косьо Будев, ще се наслаждава на свободата да избира - ту при мама, ту при баба, ту при татко. Тези дни Гала много се смя, след като прочете в клюкарски страници, че тя и Стефан уж се били отделяли, защото нейната майка никак не го одобрявала. Госпожата обаче се включи директно в ефира "На кафе" и обясни, че няма нищо подобно. "Много се разбираме, много е свястно момчето", рече родителката на Гала.

Драматичният триъгълник между Стунджи, Елица и Криско пък става все по-заплетен. Рапърът бил казал: "Влюбен съм в Елица Тодорова. Не ми дреме за Стунджи, тя е жената, която искам!" Гласовитата барабанистка обаче зорко пази личния си живот, въпреки че различни слухове някога я свързваха с режисьора Валери Милев. Неотдавна тя сподели пред "Стандарт", че все още е щастливо сгодена за Стунджи и че на 7 март ще каже "Да", но не уточни по какъв повод. Стоян също стоически издържа слуховете и преди дни й написа любовно обяснение във facebook. Злите езици все предричат раздяла на дуета, но засега тя не се случва. Още повече че Елица и Стоян са най-концертиращите бг музиканти в чужбина.