Ани Хоанг ли е новото звездно попълнение в редиците на "Пайнер"?

Категоричен отговор на този въпрос ще има съвсем скоро, пише signal.bg.

В момента се водят преговори с музикалната компания и е много вероятно те да се увенчаят с успех.

Младото дарование е откритие на режисьора Люси Иларионов, който е очарован от гласа и екзотичната ú красота.

Така се ражда един уникален работен тандем, като вече на лице е и втората ú песен "Не вярвам", дело на Люси и Борис Павлов.

Режисьорът обещава и невиждан до сега клип, който съвсем скоро ще се завърти по "Планета".

Истинското ú име е Ани Фук Чонг Хоанг и е родена на 1 август 1991 година в град София. В екзотичния ú произход е замесен нейният баща, който е от южен Виетнам.

Ани има по-големи брат и сестра. Една от големите ú мечти е да посети своята баба в малкото виетнамско градче Цаканх Хоа.

По музиката се увлича от пет годишна когато започва да свири на пиано, а по късно учи 5 години в музикално училище "Любомир Пипков" в град София, профил: пиано и солфеж.

Докато расте започва да се увлича и по попфолка. Любимите ú певици са Преслава, Глория и Галена, а най-смелата ú мечта е един ден да направи дует с Преслава.

Като малка Ани е участвала в много конкурси, фестивали и детски предавания. На 14 години се явява на конкурса за красота "Мини Мис" и го печели.

През свободното си време обича да слуша музика и да ходи на кино. Обича предизвикателствата, има силен характер, напориста е и никога не се отказва.

Вижте видео: