Карлос разказа пред Signal.bg за интересите си в музиката.

Изпълнителят за кратко бе част от каталога на "Ара Мюзик", но признава, че с продуцентите са имали различна визия за това как да се развива кариерата му.

"С тях добре се разбирахме, добре се и разделихме. Просто те имаха едни очаквания за мен, аз имах други виждания. Иначе много харесвам нещата, които правят, особено напоследък. Харесвам Алисия, Емануела, на Джордан последната песен... Всъщност нивото вече доста се вдигна" - похвали изпълнителят бившите си продуценти.

По отношение на попфолк жанра и трудностите, които съпътстват самопродуциращите се изпълнители казва:

"Аз към проучил как стоят нещата реално - повече са към бизнеса, докато аз се ориентирам повече към това да правя песни и неща, които наистина ми харесват. Естествено пак да гонят някаква комерсиалност, но не на всяка цена, за да ходя по участия да си изкарвам парите. Искам самият продукт, който правя да е интересен и да се харесва на хората" - казва Николай, каквото е истинското име на певеца.

Доскоро той се е занимавал с имоти, а сега признава, че има други бизнес идеи, а музиката е нещо, което прави най-вече за удоволствие.

Вижте видео:

Карлос - "Роб на лъжи"