Яна Маринова и Стефка Янорова се оказаха актрисите от “Стъклен дом”, които първи застанаха пред камерата за третия сезон от хитовата тв сага.

В новите епизоди героинята на атлетичната блондинка - Елена Атанасова, ще унищожава враговете си с типичното си коварство.

Няколко сцени трябваше да се снимат при минусови температури. Това обаче вместо да притесни Яна дори я очарова. Тя сподели с колегите си, че обича предизвикателствата и дори работи с по-голям хъс при по-трудни условия, пише Монитор. „Хора, какво са за мен някакви студове. Аз имах цяла нощ снимки в екшън. Цялата бях опръскана с кръв и кал. На сутринта дойдох на снимки, направиха ми русата грива, сложиха червения лак. И се втурнах да правя гадости като Елена. Нищо че едвам се държах на тънките токчета. Сега ще е доста по-лесно”, каза на екипа Яна. Стефка Янорова също понесе студа с професионализъм.

Яна и Стефка споделиха, че първият снимачен ден за тях не е работен, а по-скоро изпълнен с удоволствие и неизвестност за това какво ще се случи с героините им. Все пак Яна Маринова е разбрала, че в новите епизоди враговете на нейната героиня Елена ще открият слабото й място. „На Елена й предстоят много тежки дни. Тя ще научи, че близките хора и хората, които обича и я обичат, не я правят по-слаба, те я правят по-силна. И ще се научи да разпознава враговете си и да атакува само тях”, разказа Яна. В типичния си шеговит стил чаровницата сподели, че ще мобилизира целия си опит ката каскадьорка и ще трепе враговете на Елена Атанасова на мига.

Режисьорът Димитър Гочев пък допълнително засили интригата. Той разказа, че изчезналата мистериозно в края на миналия сезон Боряна Касабова (Елена Петрова) ще се завърне с гръм и трясък, но по начин, който никой не очаква. Планира се в новия сезон Диляна Попова, която е сестрата близначка на Елена, да има по-централна роля. Предвижда се тя да отмъкне Камен Касабов (Калин Врачански) от Боряна. Двата персонажа ще преживеят тежка криза в отношенията си.