Тези снимки в "Кикет" предизвикаха невероятен отзвук сред феновете на Юнайтед. Коментирани бяха облеклото, Елена, Деа и дори бебешката количка.

Хубавата Елена не е мит, тя съществува, въздъхна Англия, след като "Кикет" разбули мистерията около семейния живот на Димитър Бербатов. Сайтът публикува снимка на Митко и Елена по време на разходка с малката Деа. "Толкова съм щастлив! Най-сетне има доказателство за семейството на Берба", гласи коментарът на Марибел под снимката. "Тази снимка ме кара да припадам от смях! Мислех, че Елена е избягала", добавя друг участник в чата - Жо. "Най-накрая! Семейна снимка на Дими! Прекрасно е да видиш Елена в Манчестър да подкрепя своя мъж. Може би затова Бербатов вкарва толкова голове в последно време. Щастлив е с малката си тиквичка и семейството си!", отсича "Lose That Girl". "Не виждам дори и малко от Деа, но крещя от щастие! Семейна снимка на Бербатови! Сериозно си мислех, че майката и детето са измислица на кратуните от континента! Те обаче съществуват! Нямам търпение да видя снимка на таткото с малката, но сигурно ще умра, преди това да се случи!", завършва "Gigi Santa Cruz".

* Елена, Деа и Димитър (Снимка: Kickette)

Българинът си остава голям чудак за англичаните, особено със стила на обличане. Според тях чувството му към модата е оперирано. "Кикетс" наля допълнително масло в огъня, показвайки как Митко се носи в свободното време, а и по време на ваканцията в Слънчев бряг. "Хубаво, иска да се скрие с шапките, но да ходиш с клубно яке!", "Престъпление срещу модата!", "Сигурно се крие от някой. Момче от континента. Готов съм да заложа, че торбите му са пълни с майонеза", "Да благодарим на Господ за лепнещия полиестер", "Може би създаването на Дея му е отнело всички модни гени", "Мъж от Източна Европа, облечен изцяло в черно с малко червено. Да ви напомня на някой друг?", "Това е едно от най-страховитите и ужасяващи снаряжения за всички времена", гласят коментарите под снимката, след като беше спипан след пазар. Това обаче е слабо в сравнение с фотото му от почивка на Сънитои. "Граф Дракула е нищо в сравнение с Дими!", "Континентален тип, който казва: "Здравейте, вижте екзотичните ми крака и червените шорти, които може би съм откраднал от твоя гардероб. Торбата ми е пълна с майонеза за екзотични масажи край басейна", "Модна катастрофа", "Това лице и тези дрехи не трябва да бъдат събирани заедно!", "Някой трябва да помогне на този мъж", "За тази гледка няма думи, с които да бъде описана!", коментират през смях англичаните. Мъжката част знае и друго: "Важното е какво прави на терена, там долу".

* Елена, Деа и Димитър (Снимка: Kickette)

Тотални фенове на Бербо пък са жените, за които не е важно облеклото, а друго: милионер футболист пазарува лично за бебето, а после бута количката му. "Това не се вижда често, повечето звезди си наемат чуждестранни гувернантки. Толкова е сладък", дивят се фенките на Манчестър Юнайтед за наистина понякога чудатия българин.

Вижте фотогалерия: Папарашки снимки на Димитър Бербатов