Бербо си купува къща в Бромхол до имота на Оле Гунеар Солскяр. Не, пазари се с агенти в Олдърли Едж, където палати имат Евра, Парк Джи-Сунг и Майкъл Карик! Последно, оглежда имения в Престбъри, там миникварталче са си спретнали Рууни, Харгрийвс и Уес Браун.

Засега е сигурно едно - Бербо все още няма свой собствен имот край Манчестър, живее под наем някъде между Бромхол и Олдърли Едж. Новият договор и евентуалното предложение за работа в клуба обаче със сигурност ще променят решението му. Звезда ли си на Манчестър Юнайтед - мястото на дома ти е ясно: Златния триъгълник. Той се формира между селцата Олдърли Едж (около 3000 жители), Престбъри (4000) и намиращото се между тях градче Уимслоу (30 000). Кое къде почва и свършва - трудно може да се каже, тъй като става въпрос за редици от огромни къщи с още по-огромни дворове, басейни и всичките му там баровски екстри. Неслучайно цените в намиращия се на юг от Манчестър "Златен Триъгълник" отстъпват само на тези в Лондон. Намира се на юг от Манчестър, но за улеснение вече е включен като квартал на метрополиса.

За интересите на Бербо се грижи агенция "Милениум", която обслужва още Ван дер Саар, а преди Кристиано Роналдо. Според посредници на недвижими имоти, цитирани от английски източници, Бербатов се колебае между Олдърли Едж и Престбъри. Първото село отдавна е пристан на мултимилионери, но реклама сред футболистите му правят семейство Бекъм. Кой друг! След тях най-известен жител става друг известен нарцис Кристиано Роналдо. Точно бившата му къща се предлага на цена от 4 млн. паунда. Преди време в нея се огледаха Тевес и Рио Фърдинанд, така че конкуренцията става жестока. Друга клюка твърди, че Бербо лично се е запознал с къщата на Роби Савидж в Престбъри. Уникалният дом, боядисан изцяло в бяло отвън и отвътре, върви само за 2,5 млн. паунда. Къщата доби популярност, когато беше снимана в популярното шоу на МТВ за домовете на футболистите.

Папарашките снимки на Бербо бяха в центъра на "Златния триъгълник" - Уилмслоу, където са магазините, модните кафета, ресторанти, фризьорски салони. Те събират 4 основни групи - футболисти, актьори в английски сапунки, пластични хирурзи и тамошни "Златки". Казано иначе мераклии да живеят като Виктория Бекъм. Една от успелите в това отношение е Колийн Рууни, която не се уморява да обикаля бутиците. "Тази и мъжът й разрушиха идилията на Престбъри", оплакват се местните жители, на които им е писнало Уейн да обикаля баровете с някакви ливърпулски разбойници. Иначе местните са свикнали със звездите. За тях е нормално да срещнат Сър Алекс на светофара или Рио Фърдиданд, показващ поредната модна дрешка. Е, виж гледката на Роналдо, купуващ пържоли от същия магазин, в който беше заловен и Бербатов, шокира хората в "Златния триъгълник" преди време.