Американската моделка Наташа Бъртън твърди, че не само е спала с поп звездата Риана, но и че има нейни голи снимки.

Мацката признала в интервю за клюкарско издание, че е имала връзка с барбадоската перла и я определила като бисексуална.

„Риана е много страстна и знае как да възбуди една жена. Сексът с нея беше страхотен, но ние бяхме не само любовници, а и партньори. Тя ме вдъхновяваше по много начини и взаимно си помогнахме да израснем“, заявила Наташа Бъртън.

Междувременно няколко сайта пуснаха голи снимки на Риана, за които се смята, че самата тя е изпратила на свое бивше гадже, което от своя страна ги е показало на приятели. На един от фотосите се вижда как певицата позира в провокативна поза пред огледалото, облечена само с дантелени бикини. На друга снимка пък Рири заема изкусителна поза и си вдига леко тениската.

Това не е първият път, когато се появяват голи снимки на Риана. През 2009-та скандални фотоси на изпълнителката и тогавашното й гадже Крис Браун станаха хит в интернет. По молба на официалния й представител кадрите бяха свалени. Сега обаче той все още не е взел отношение по въпроса, въпреки че стотици журналисти вече са го помолили за коментар.