Ослепителната полска плувкиня Луиза Хриниевич определено знае как да привлича вниманието към себе си.

Въпреки че не може да се похвали с успехите на олимпийската шампионка Аманда Биърд, 21-годишната Луиза определено може да се конкурира с нея по сексапил, пише .

Американката продаде тялото си на "Плейбой" през 2007 година, а сега същото стори и 21-годишната европейска шампионка за девойки Хриниевич.

"Плуването беше забавно, но аз предпочитам да работя като модел. Тренировките в басейна ми помогнаха да оформя тялото си и благодарение на това сега успях да заснема фотосесията, която винаги съм искала да направя”, заяви сладкото полякинче пред медиите.

Луиза Хриниевич е родена на 14 септември 1990 година в Лодз.

Тя започва плувната си кариера на 7-годишна възраст, а през 2005-а става шампионка на Стария континент за девойки в дисциплината 50 метра свободен стил.

Година по-късно тя печели два бронзови медала на младежкото европейско първенство в Палма де Майорка, а преди олимпийските игри в Пекин 2008 попада в разширения национален отбор на Полша.

Тя обаче не успява да покрие олимпийските нормативи и пропуска възможността да участва на най-големия спортен форум в света.

По-малко от половин година след като навършва 18 през пролетта на 2009 година, Хриниевич се снима в клип на групата "Verba".

Скоро след това Луиза става Лулу и под този псевдоним започва кариерата си на модел.

Миналата година тя става втора подгласничка в националния конкурс "Мис Университет" и получава редица предложения за фотосесии.

Последното състезание на Лулу в сините коридори бе през октомври 2009 година в Гран При на Лодз.

Тя е втората полска спортистка, изгряла на страниците на "Плейбой", след волейболистката Анна Баранска.

Снимките на Луиза Хриниевич красят февруарския брой на най-популярното мъжко списание и няма никакво съмнение, че съвсем скоро тя ще се превърне в истинска интернет сензация.

Вижте фотогалерия:

Анна Баранска за Playboy

Луиза Хриниевич за Playboy

Вижте видео: