Росица Новева се появи в Шоуто на Иван и Андрей след двегодишно пълно мълчание, пишат от kliuki.bg

Брюнетката, която беше одумвана от клюките заради връзката с 98-годишния Иван Зографски, запази мълчание дълго време заради огорчението си от събития във времето след смъртта на милионера.

С него се чувствах истински млада и обичана, той е голямата ми любов, разплака се пред камерите Роси. Тя не сподели има ли друг мъж до нея и какви са плановете й за бъдещето, но по всичко изглежда, че е дошъл моментът да погледне напред.

Роси Новева си спечели доста критики, пребивавайки в затвореното пространство на “ВИП Брадър”. Мотаеше се пред камерите леко или по-яко пийнала и говореше несвързани неща.

Близки на младата особа се притеснявали по-късно за психичното й здраве и се интересували как могат да й помогнат с терапия при добър специалист.

Самата Росица споделя през 2009-а за лошия късмет, който върви по петите й след загубата на Иван Зографски. Трогателен е споменът й за последната им среща на софийското летище, когато милионерът заминавал на лечение в Германия – “И двамата знаехме, че се виждаме за последен път”. Два пъти Новева стана жертва на улични грабежи, а в единия от случаите дори пострада тежко и се наложи да претърпи сложна черепно-мозъчна операция.

Според осведомени тъжната любима на Зографски, която все още не можела да го прежали, живее сама с малка рента в мезонет в Лозенец. Компания й правел единствено пухкавият котарак Марк Антоний.

Не съм искала нищо от милионите на Зографски, не поддържам връзка със сина и дъщерите му, твърди Новева. Според нея покойникът все още идвал в съня й да я напътства и страшно й липсвал като опора в живота.