Любовта може да те цапардоса по всяко време и на всяко място. В това е убеден футболистът Angelo Paradiso, който беше сгоден за Ciara.

От близо месец той е в плен на чаровната българска манекенка Елена Алекова. Двамата се срещат малко преди края на изминалата година, но вече делят обща постеля в неговия апартамент в Лондон. Натурализираният италианец твърди, че с Елена се чувства щастлив.

"Тя ми дава спокойствие. В нейно лице открих жената, от която имах нужда. Тази, която търсех цял живот. Сега съм безумно щастлив. Имал съм много връзки, но никога не ми е било толкова добре" - откровен е Angelo.

"Срещата ни с Angelo, беше в период в който аз реших да прекратя връзката си с тогавашния ми приятел, имах нужда от упора и я видях в негово лице" - споделя и българската мома.

Елена Алекова, не за първи път има интимни отношения с футболист, преди време имаше връзка с български играч, след което завъртя любовна авантюра с модела Светослав Тодоров, който вече има своят заместник в лицето на Angelo Paradiso. Дали чувствата между родната манекенка и италианеца са истински, само времето ще покажа.

Снимка: Facebook