Алекс, която от няколко седмици замества контузената Веси в „Господари на ефира”, призна пред bliasak.bg, че би приела да танцува в шоуто като официална адреналинка, макар че към нея все още не е отправена оферта.

„Мисля, че Ванчето и Веси трябва да останат още два сезона. Така че ако от „Господарите” ми предложат официална работа, бих приела”, заяви танцьорката.

Блондинката не само че се разбира с екипа, но и е готова да промени визията си, ако се наложи. На въпроса би ли боядисала косата си тъмна, както направи Ваня, за да се превърне в черната адреналинка, Алекс отговори:

„За мен смяната на цвета на косата не е никакъв проблем, защото много пъти съм го правила. Преди няколко месеца даже бях с много тъмна коса.”

Още при първата си поява преди време, когато трябваше да замества бившата вече адреналинка Яна, Алекс бе наречена „българската Парис Хилтън”. Тя обаче каза, че не може да прецени дали наистина прилича на хотелиерската наследница. Според нея хората намират прилика между двете заради русите им коси.