Известната фолкпевица Малина, която навлезе във футболните среди с гръм и трясък с преговорите за преминаването на Галин Иванов в ЦСКА, е вдигнала един от хотелите в Монтана във въздуха, за да угоди на капризите на сина си Симеон Мечев, научи Sportal.bg.

Случката се е разиграла през пролетта на миналия сезон, когато отрочето й защитаваше цветовете на Монтана, но чак сега очевидци разказаха за действията на певицата. Футболистите, които не са от града са били настанявани на един и същи етаж в местен хотел, като нощувките са изцяло поети от клуба. Същото се отнасяло и за храната, като ръководството на клуба е осигурило на играчите обяд и вечеря.

Любопитното в случая е, че синът на Малина останал доста разочарован и искал незабавно да го преместят в по-хубаво помещение. От клуба отказали да изпълнят желанието на играча, тъй като другите стаи били по-скъпи. Веднага след отказа на ръководството, Мечев се обадил на майка си, която след няколко часа пристигнала на мястото на събитието.

Още едва стъпила в хотела Малина вдигнала скандал на рецепцията, като е потърсила сметка защо футболистът не е бил преместен в друга стая. След като получила отговор тя предложила компромисно решение - синът й да бъде настанен в друго помещение, а тя да поеме разликата в цената. В крайна сметка обаче се оказало, че условията в предлагана от клуба стая не били толкова лоши и след няколко дневен престой на горния етаж, Мечев се върнал в първоначално отреденото му място за живеене.