Фолк певицата Емилия категорично отрече, че тя и половинката й Коко продават скъпото си имение за сумата от 2 млн. лева. „Та кой в България би дал толкова пари“, попита блондинката.

Тя заяви, че макар двамата да са решили да се преместят да живеят в София, нито тя, нито мъжът й са имали намерение да продават къщата с голям двор в Сандански. „Медиите доста преувеличиха нещата. Как ще си продадем къщата?! Освен че е наш дом, също така това е и къщата на Иван (сина им – б.р.). Дано не се стигне до там да си продаваме имуществото. Само това си пожелавам. Пък журналистите нека си пишат“, твърдо заяви Емилия.

Припомняме ви, че преди около година БГ медиите гръмнаха с новината, че фолк певицата и половинката й Коко Динев си купиха имението в Сандански за сумата от 1 млн. евро. Слуховете, че ще го продават, тръгнаха след като местни жители разкриха, че двамата не живеят в суперлуксозната къща, пишат от bliasak.bg.

Коко Динев прекарвал повечето си време в Пловдив, защото е собственик на местния футболен клуб „Локомотив“. Емилия пък решила да се установи в София, тъй като синът й Иван скоро трябва да тръгне на детска градина.