"Достойните мъже и достойните хора в днешно време са много малко", споделя Лияна и не случайно в новата си песен "Пак лъжа" пее "Думите тежат, когато казани са от достоен мъж, не от теб!".

В друга своя песен с името "Като вещица" пък изля отново душата си с думите: "Като вещицата зла, откраднах твоята душа - ти така се оправда, нали?"

"Нека хората слушат песните ми и ще разберат какво искам да им кажа. Няма да тръгна да обиждам някого, защото хората с достойнство не правят така!", допълва българската двойничка на Анджелина Джоли.

След броени дни изкусителната брюнетка ще запише и новото си парче, което е отново с много провокативен текст. Тя замисля и един супер бомбастичен видеоклип, който пък ще бъде заснет през месец март.

Относно мега хита "Да я науча" Лияна споделя: "Ето, че и парче, което не е на Кости стана хит. Просто трябва да случиш на песен! Радвам се, че пускат "Да я науча" по два, три пъти на вечер в дискотеките. Надявам се и "Пак лъжа" да пожъне същия успех!"

Междувременно преди броени дни Лияна си направи своя . Певицата искрено се радва, че за близо два дни към нея има близо 1000 присъединили се.