Фолк дивата Соня Немска си го върна на бившето си гадже Денислав за твърденията му в предаването „Горещо”, че тя го е проклела.

Пред водещите Иван и Андрей певицата заяви, че 90% от интервюто му са били лъжи.

Скандалната блондинка отрече някога да е клела Денислав, но разкри, че той го е правил. „Денислав не само е клел мен, но и моето дете – казвал ми е: „Да умре детето ти”. Въпреки това още го обичам и той – мен. Постоянно ми звъни, но аз не искам да говоря с него”, заяви Соня Немска и обясни, че миналата година за последен път е спала с експоловинката си. На въпроса на водещите как се справя Денислав в леглото, фолк певицата отговори с думите: „Спала съм и с по-добри, и с по-големи”, като намекна за размера на мъжкото достойнство на Брадъра, пишат от bliasak.bg.

„Откакто ми стана гадже, се разболя от една болест - звездомания, която сега е в последен статий”, отсече изпълнителката и обясни, че връзката на Денислав с Азис е била само, за да могат и двамата да влязат отново в устите на хората. „Докато твърдеше, че е гадже на Азис, беше с мен. Той не му е давал пари, направиха го за себе си – единият, за да съживи кариерата си, а другият – за да пробие”, категорична бе Соня Немска.