Звездните умове от Анджелина Джоли до Мила Кунис, Сандра Бълок и Леа Мишел мислеха еднакво по въпроса за най-актуалните цветове, детайли и модели.

На наградите "Златен глобус" холивудските диви избраха рокли в зелено, бледо розово, с флорални детайли или пък обсипани с пайети, както и разбира се класиката черно, червено и бяло, пише People.

Зелено

Как да не позеленееш от завист! 

Звездите, в това число Анджелина Джоли (Versace), Мила Кунис (Vera Wang), Катрин Зита Джоунс (Monique Lhuillier) и Елизабет Мос (Donna Karan) избраха този силен цвят, за да грабнат всички погледи.

Бледо розово

Леа Мишел е примамлива в рокля на Oscar de la Renta, а Сандра Бълок компенсира изчистената си права коса с украсен модел на Jenny Packham.

Меган Фокс е като истинска сирена в руменееща рокля на Armani Privé, а Скарлет Йохансон излъчва сдържаност и стил в бляскава ретро рокля на Elie Saab.

Изчистена визия

Защо са ти плисенца и воали, когато можеш да си просто зашеметяваща?

Ема Стоун и Клеър Дейнс внесоха малко цвят на червения килим в коралов и розов тоалет на Calvin Klein, а Мишел Пфайфър е все така неустоима в кобалтово синьо на Roland Mouret – и трите без нито едно мънисто или пайета.

Флорални детайли

Дали ще е в два цвята като украсената с роза рокля на Натали Портман от Viktor & Rolf или мотивът на маргаритки, който Мишел Уилямс беше избрала от Valentino, но едно е ясно – цветята са една процъфтяваща тенденция!

Черна класика

Ева Лонгория предизвиква ефекта "Уау!" в следващо извивките на тялото й творение на Zac Posen, номинираната за пръв път Пайпър Перабо е избрала украсен с панделка модел на Oscar de la Renta, а Джулия Стайлс излъчва блясъка на стария Холивуд в рокля с едно рамо на Romona Keveza.

Червено

Горещо, горещо, горещо! Кристина Хендрикс сияе в набрана рокля на Romona Keveza, София Вергара е изпепеляваща в ален модел с корсет на Vera Wang и Дженюари Джоунс разпалва фантазиите в тази гореща рокля на Versace.

Дълги ръкави

Звезди като Анджелина Джоли (в есмералдова рокля Versace), Ан Хатауей (в модел на Armani Privé с акцент на раменете) и Лейтън Мийстър (в нежно Burberry) залагат на стила в нови пропорции.



Светли и блестящи 

Актриси от класа като Хейли Стайнфелд в Prabal Gurung, Никол Кидман в пайетена рокля на Pradа и Дженифър Лопес в Zuhair Murad внасят малко зимна белота на януарското шоу.

Вижте видео:

Модата на афтърпартитата за наградите "Златен Глобус"

Снимки: Getty Images/ Guliver