Бритни Спиърс продължава да чупи всички рекорди, след като тази седмица пилотният й сингъл от предстоящия албум “Hold It Against Me” дебютира директно на първо място в класацията на Билборд „Hot 100 Singles chart” с 411 хиляди дигитални продажби само за една седмица.

Он-лайн гигантът iTunes отчете, че песента е най-продаваният сингъл на изпълнителка в рамките на първата седмица от пускане в продажба. Според Билборд, Бритни Спиърс е вторият изпълнител в цялата 52 годишна история на списанието с дебют директно на първо място с повече от една песен и е само на крачка от рекордите на Марая Кери за #1 сингли.

Освен в САЩ, сингълът оглавява класациите в още 19 държави по целия свят, сред които Австралия, Белгия, Япония, Италия, Канада, Швейцария, Франция, Ирланди, Гърция и други.

Вече е повече от ясно, че Бритни е в страхотна форма и е готова за изключителното си завръщане на музикалната сцена. Сингълът “Hold It Against Me” е само началото, което ни е приготвила поп принцесата. В края на януари ще бъде и премиерата на видеото към сингъла. Дългоочакваният нов студиен албум, в който певицата си сътрудничи с Макс Мартин Dr. Luke е планиран за март т.г.