Звездата от сериала "Friday Night Lights" Минка Кели показва прелестите, с които завъртя главата на Дерек Джетър от Янките в гореща нова фотосесия.

Брюнетката позира върху легло докато обува розов чорап на стройния си крак и цупи червени устни, пише "Дейли мейл".

В съпътстващото снимките интервю 30-годишната актриса споделя със списанието, че противно на безкрайните слухове, двамата с Джетър не планират да се омъжат тайно в скоро време:

"Съвсем честно ви казвам, не се омъжвам другия месец", коментира Минка.

Кели и Джетър са заедно от май 2008 година и са сгодени.

Джетър определено си пада по страхотни жени – ходил е с Марая Кери, Джесика Алба, Ванеса Минило и бразилския супер модел Адриана Лима.



*Огнена: Актрисата Минка Кели си обува чорапите докато позира за февруарския брой на GQ

Сред предишните завоевания на Минка пък са вечния донжуан Джон Майър и американския актьор Крис Евънс.

Актрисата, която миналата година беше избрана от читателите на Esquire за най-сексапилната жена на света, говори също така и за клюките около злощастния "скандал в самолета" миналия септември.

Инцидентът настъпил когато от обслужващият екипаж на самолета забранили на кучето й да седи до нея в първа класа при излитане и кацане, въпреки че актрисата си била платила то да пътува с нея.

По време на скандала Минка провела телефонен разговор, за който се смяташе, че е бил с Джетър. Тя споделя пред GQ, че всъщност е говорила с мениджъра си.

"Как може хората да си мислят, че някъде из мозъка ми се върти мисълта как Джетър може да ми помогне когато някой отказва на кучето ми да лети с мен? Ако мислех по този начин, той отдавна да ме е зарязал."



*Сгодени:
Минка Кели и Дерек Джетър 

Случаят приключил мирно когато един от пътниците в икономична класа предложил да си разменят местата за излитане и кацане, за да може Минка да успокои домашния си любимец.

Кели участва в "Съквартирантката"(The Roommate) заедно с Лейтън Мийстър, а филмът излиза на 4 февруари в Щатите.

Вижте фотогалерия:

Минка Кели за GQ, февруари 2011

Минка Кели

Вижте видео:

"Съквартирантката"(The Roommate), трейлър