Мария гостува на Жана в "Арт зона"-та на предаването "Бодилник".

Пред водещата певицата изказа мнението си за завистта и скандалите, които често спохождат фолк изпълнителите, пише signal.bg.

"Не ми се е случвало никога да засегна колега или колежка, а мен многократно ме засягат. Това се случва, защото има хора, които никога не достигат до тази малката бройка от големите изпълнители и тогава страдат, завиждат. Завистта е характерно българска черта" - разсъждава Мария пред зрителите на TV7.

Водещата Жана не пропусна да попита Мария какво мисли за думите на Соня Немска, че брюнетката си плаща, за да участва на турнето на телевизия "Планета".

"Аз дори не съм чула какво каза, но го разбрах това нещо, защото наскоро бях гост при Венета Райкова. Мисля, че това обаче все още не е излъчено. Тя ми каза, че по време на монтажа аз наистина не съм я чула точно какво е казала. Разбрах от екипа, че е казала, че си плащам, за да бъда на турнето. Тя не е единствената колежка, която прави такива изказвания. Преди време имаше една друга дама, която се беше изказала, че в родния шоубизнес оцеляват само онези, които мъжете им имат пари. Също, че не е задължително да можеш да пееш. Тъй като аз имам самочувствието на певица, на Сончето мога да ú кажа да се пробва да си плати и да видим дали ще участва на турнето, защото аз не съм я виждала и зад сцената, а турне има от 2004 година" - заяви Мария.

Вижте фотогалерия: На снимачната площадка с Мария

Вижте видео: 

Мария - Ти позна ли ме, ремикс