Прокурори вече били подготвили обвиненията срещу холивудската звезда Мел Гибсън за това, че бил ударил шамар на Оксана Григориева, съобщава електронното издание “RadarOnline”.

Адвокатът на Гибсън - Блеър Бърк, се срещнал за последно с държавните обвинители във вторник. Не е ясно какво са се разбрали двете страни по делото. Разговорът между заместник окръжния прокурор Джон Линч и Бърк продължил повече от два часа, твърдят медиите отвъд океана, цитирани от "Труд".

Според медийни клюки роденият на 3 януари 1956 г. “Луд Макс” бил шамаросал през пролетта на миналата година Роксана Григориева, което довело до раздялата им. Двамата имат момиченце Лусия, което вече е на годинка, за попечителството на което се разбрали без скандали.

Героят на “Смело сърце” сега ще трябва да мине и през “Страстите Христови”, докато се разбере с рускинята Роксана. Допълнителна пикантерия в раздялата на “Смъртоносно оръжие” с Роксана м.г. наля известната порно актриса от полски произход Виолет Ковал. Тя обвини холивудската звезда, че я е тормозил, каквото и да значи това.

В интервю за “Фокс нюз” тя заяви, че екшън-героят не я е бил, но й се заканвал - след като правили секс в къщата на Гибсън в Малибу, че “по-късно ще страда страшно”. Порно актрисата допълнила под сурдинка, че Гибсън е много добър в леглото.