Малко преди да навърши 40 години на 22 януари, тв водещият Драго Драганов, известен като Драго Чая, се оплака, че е стигнал почти до фалит заради злобата и завистта в БНТ.

След като оправният Драго бе нает да води всякакви концерти и турнета на чалга империята "Пайнер", завистниците в националната медия тутакси настояли пред ексшефката Уляна Пръмова да го уволни, пише blitz.bg.

Мотивите били, че с уклона си към чалга културата петни името на БНТ. 

По същото време и със същия мотив го зарязала и близката му дотогава приятелка Лили Иванова.

"Лили също не отказва такива ангажименти, ако са изпълнени финансовите й условия. Отива и пее навсякъде", дава си сметка Драганов, с когото кубратската прима категорично отказва дори да разговаря.

Заплатата на Чая в БНТ, след като го свалили от екран, била толкова малка, че едва му стигала да си покрива разходите по апартамента и тези по погребението на любимата му 87-годишна баба, която се помина миналата година.

"Бях пред фалит!", вайка се водещият. Сега той е отново на екран заедно с кака Лара в предаването на Хачо Бояджиев "Полет над нощта".

Упреците, че е втръснал до болка на аудиторията, Драго не приема за чиста монета, тъй като се сравнява с друга вечна тв персона - Гала.

"Моята кариера стартира с тази на Гала. Защо никой не упреква Нова телевизия, че тя е вече десет години на екрана?", пита риторично Чая.

В името на окрупняване на изтънелите си финанси в края на миналата година той предприе ново шоуначинание - цирк в зала.

За радост на обеднелия телевизионер проектът се оказа успешен.

Той обаче все още страда че е на екран по-често, а личният му живот се изчерпва с вопъла: "Сам съм и нямам никого до себе си!"

Вижте видео:

Драгомир Драганов в Шоуто на Иван и Андрей