Футболистът Дейвид Бекъм продължава да вади все нови и нови доказателства по делото за клевета, което заведе срещу бившата проститутка Ирма Ничи.

Миналата година тя скандализира обществото с твърденията си, че е спала с него и с пикантните подробности около креватните им преживявания.

Двама от бодигардовете на Дейвид Бекъм свидетелствали в съда, че футболистът не се е доближавал до местата, където Ирма твърди, че са мачкали чаршафите. „Ние сме длъжни да бъдем до нашите клиенти по 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, особено когато те пътуват. Освен това в края на всяка смяна попълваме доклад с най-малките подробности“, обяснил телохранителят Джошуа Десалайнс.

„През онзи ден – 17 август 2007-ма, Дейвид пристигна в хотела си заедно с момчетата от Лос Анджелис Галакси, чекира се към 22:30 и както винаги след път си поръча масаж. Масажистката Ми Лий дойде в апартамента му към 23 часа и към един и половина лично я изпратих до рецепцията. През цялата нощ не се случи нищо друго - нито тази Ирма Ничи дойде, нито пък Дейвид напусна хотела, за да се среща с нея. Мога с ръка на сърцето да кажа, че двамата не само не са преспали заедно, но дори не се и познават“, заявил другият бодигард на Бекъм – Крейг Лав.

По повод на другите твърдения на Ирма Ничи, че е правила секс с Дейвид на 27 септември същата година в друг хотел в Лондон, Крейг Лав допълнил: „На 26-и шефовете ми ме извикаха и ми казаха, че веднага трябва да летя с Бекъм за Лондон, защото баща му е получил сърдечен удар и бил приет в болница. С клиента ми кацнахме рано сутринта на 27-ми в Англия и моментално отидохме при баща му, където останахме цял ден. Вечерта отидохме в дома му, а рано на следващата сутрин Виктория се прибра от бизнес пътуването си в Япония“, разказал телохранителят.