Дейвид Бекъм отвърна на обвиненията, че е спал с проститутка, с документ от пет страници, който представи в съда, съобщават медиите на Острова.

Преди пет месеца момичето на повикване с босненски произход, чиято тарифа била 3000 паунда на вечер заяви в скандално интервю пред американско списание, че е спала с десния халф на „Лос Анжелис Галакси”, който в момента е преотстъпен на „Тотнъм”. В документите, изпратен до съда,

Бекъм обаче отрича това, като в подкрепа на думите си заявява, че при един от случаите, за които тя говори, че са се срещнали, той е бил в хотелската си стая.

В изявлението си пред InTouch magazine Ирма твърдеше, че през 2007 г. Бекъм неведнъж е скачал с нея в леглото, като при един от случаите във веселбата се включило още едно момиче.



Повдигайки контраобвинение срещу босненката с иск от 25 млн. долара, Бекъм обяснява ден по ден с кого и как е прекарвал времето си. На първо място за вечерта през август 2007 г., Дейвид казва, че е бил в в хотела със съотборниците си и му е бил правен масаж в стаята.

В изявлението си футболистът подчертава, че задължително се подлага на такава процедура вечерта преди всеки мач на „ЛА Галакси” и всеки можел да потвърди това.„Момчетата от охраната ми бяха с мен преди, по време и след масажа, пише Бекъм в документа. - А когато терапевтът си отиде, аз си легнах да спя.”

По-нататък футболистът отрича твърдението, че месец по-късно е спал с Ирма в хотел Le Parker Meridien в Ню Йорк, като допълва, никога през живота си не е стъпвал във въпросния хотел.

Като несъстоятелни бяха отхвърлени и твърденията, че играчът пратил 10 000 долара, за да прави тройка с Ирма и още едно „работещо момиче”. „Това е абсолютно невъзможно, твърди Бекъм. - Просто никога не нося по джобовете си хиляди долари в брой, особено пък когато пътувам някъде”.

Накрая Бекъм декларира, че никога не се е забърквал в нищо незаконно, а и по никакъв начин не би плащал пари за секс, „...независимо от момичето, мястото и времето.”

Следващото заседание на съда по случая е на 7 февруари в Лос Анджелис.