Венета Райкова прави магии, пишат жълтите издания. Тя е станала изключително веща в мистичните ритуали за енергийно въздействие.

Колегите на тв водещата са силно обезпокоени от факта, че тя е започнала да се занимава с магии.

Венета изобщо не се страхувала от поверието, че който прави магии, вреди на себе си и потомството си.

Ето какво каза водещата на “Горещо” за тази информация пред в. "24 часа".

Лъжа е всичко, което са написали. И мога да кажа, че това вече е много ниско ниво, каза Венета Райкова. Според нея след сватбата й преди 6 г. жълтите издания вече не се интересували толкова от личния й живот, защото никъде не могат да я видят с друг мъж. “Последните 2 г. в “Горещо” се занимаваме с духовни теми, ето защо са решили да напишат подобно нещо”, обясни водещата.

Самата тя е последният човек, на когото би му хрумнало да прави магии, защото преди време нея я застигнала тежка вуду магия. “Останах без работа, без пари, затворих се вкъщи - беше през 2000 г. Бях търговски директор на “Евроком” - Пловдив, и след един сеанс разбрах, че човекът, който искаше да седне на мястото ми, е поръчал магията. Господ ги наказва тези хора. Човекът, който ми направи онази магия, не съм го видяла за тези 10 г. да просперира в живота и нещо хубаво да му се е случило”, поясни Райкова.