Предоставяме ви едно много вълнуващо интервю с поп певеца Миро. Мечтае ли за световна кариера? Умишлено ли личният му живот остава в сянка? Защо не се получи на Евровизя? Отговорите на тези и още много други пикантни въпроси, разберете тук и сега...

- Какво правиш, когато се събудиш и до кой се събуждаш?

- Събуждам се когато се събудя и света започва да се върти около мен.

- Какво ново около теб в професионален план? Как върви подготовката на новия ти албум?

- Работя по албума "Месия", който ще пусна на 11. 11. 2011 г. Сингълът ще се появи на третия ден след еврейската Пасха - 24. 04. Великден.

- Мечтаеш ли за световна кариера?

- Има интерес към мен и като артист, и като автор. Въпрос на мой избор е, на територията на кои страни и в каква степен това ще се случи.

- В какви отношения сте с бившата ти дуетна половинка Галя?

- Това са наши отношения, които не вълнуват останалите хора.



- Защо не се получиха нещата на Евровизия?

- Кое не се получи? Казано нaкратко - българските журналисти гласуваха и с мнозинство избраха Миро да представя страната ни. Българската публика имаше право на избор от 5 песни и с рекорден за БНТ брой обаждания и смс-и избраха песента "Ангел си ти" с утвърдителен вот. От там нататък всичко беше в ръцете на държавната телевизия и държавата. Аз само трябваше да изляза и да си изпея добре песента- направих много повече от това, и го направих добре. Ако имате въпроси ги задайте на организаторите. Те знаят всичко, но мълчат .

- Искат да пращат поп фолк певица, смяташ ли, че ще имаме успех?

- Честно казано не ми пука, аз дадох своя дан, стига да не е някой виещ вълк ми е безразлично.

- Умишлено ли твоя личен живот остава в сянка?

- Дължа ли на някой обяснение за живота си? Не. Тарикатите казват по-добре богат и неизвестен отколкото беден и известен. Да парафразирам - по-добре щастлив с личен живот в сянка отколкото нещастен пред очите на всички. Но ако толкова ви е интересно - щастлив мъж съм.

- Какво си пожелаваш за напред?

- Успехът е лека жена, а провалът е голям учител и може да се превърне в най-добрия ти приятел за малко. Само, когато не печелиш може да си направиш правилните изводи за себе си, да видиш слабостите си, да станеш по-силен.

Пожелавам си да съм повече човек и по-малко търсач на успех на всяка цена.