Макар и обявена за годината на разделите, 2010-та г. бе щастлива за много звездни двойки, които се врекоха във вярност един на друг.

През юни стана ясно, че канадската рокзвезда Аланис Морисет се е омъжила за рапъра MC Souleye, с когото ходи от близо година. Певицата лично оповести новината чрез социалните мрежи Туитър и Фейсбук. Избраникът й е с няколко години по-млад от нея, на 30, а истинското му име е Марио Тредуей.

След нея и актрисата Меган Фокс се ожени тайно за дългогодишния си приятел и звездата от тв сериал Фреди Брайън Остин Грийн. Брачната церемония се състояла в хотел на Хаваите, където Фокс и Остин бяха на почивка. На нея са присъствали само няколко близки роднини и приятели на двамата актьори.

Друга звездна двойка, която си каза да бяха актьорът от Карибски пирати Орландо Блум и моделът на бельо Миранда Кер. Те се венчаха на скромна церемония в Лос Анджелис месец след като оповестиха годежа си. Блум и Кер са заедно от повече от три години, но никога не са говорили за връзката си.

Испанските кинозвезди Пенелопе Крус и Хавиер Бардем също се ожениха тайно, но на Бахамите. Сватбената церемония на 36-годишната Крус и 41-годишният Бардем била скромна. Присъствали само членове на семействата им.