Селена Гомес е получила поредица смъртни заплахи след като фотографи я заснеха да интимничи с тийн звездата Джъстин Бийбър по време на ваканцията им на Карибския остров Санта Лусия, пише "Дейли мейл".

Младите звезди не коментираха слуховете за романтична връзка между тях през последните няколко месеца, но новите снимки, които се появиха онлайн потвърдиха тайните им взаимоотношения.

Феновете на Джъстин, познати още като "бийбъровци", са написали няколко враждебни коментара към 18-годишната звезда на Дисни в Туитър.

Едно от съобщенията гласи: "Розите са червени, теменужките - сини, Селена Гомес, ако разбиеш сърцето на Джъстин, ще те убия."

Друго: "Ще те убия кълна се в Господ!!"

А трето заплашва: "Ако ходиш с Джъстин ще те убия МРАЗЯ ТЕ:@!!!"

*Хванати в крачка: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се награбиха по време на ваканцията им на Карибския остров Санта Лусия

Нито Селена, 18, нито Джъстин, 16, са отговорили на злобните коментари.

Но пък звездата от "Магьосниците от Уейвърли Плейс" е известила феновете си в Туитър, че ще присъства на наградите People's Choice другата седмица:

"Познайте какво?! Селена Гомес и нейната група ще свирят на живо на наградите People Choice в сряда."

*Селена Гомес по време на изпълнение (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Междувременно феновете на Селена оказват подкрепа на певицата в Туитър: "Леле някои от нещата, които бийбъровците са наговорили на горката Селена, са ужасни, направо ми се плаче", пише неин фен.

Селена и Джъстин прекарват много време заедно през последните седмици.

*Толкова щастливи заедно: Джъстин и Селена не спират да се усмихват докато се радват на компанията си

Двамата хапваха палачинки във веригата ресторанти за палачинки IHop във Филаделфия, а миналия месец бяха хванати да се прегръщат след като Селена гледа концерт на Джъстин на American Airlines Arena в Маями.

Пред US Weekly тя отрече каквато и да било романтична връзка между тях и настоя, че са по-скоро като брат и сестра.

"Бяха просто палачинки! За Бога! Той е един от най-добрите ми приятели...", твърдеше тя.

"Нима някой не обича палачинки? И двамата имахме участия на същото място и просто отидохме и хапнахме палачинки заедно. Това е. Съвсем невинно."

*Звездата на Дисни е заснета по време на романтична разходка с Джъстин Бийбър в Маями

Селена обясни и чувствата си към Джъстин като го нарече "част от семейството".

"Обичам Джъстин. В началото, когато Джъстин започна да идва от Канада, мениджърът му се свърза с мен и каза, че той би искал да се запознае с мен, и беше такова сладко хлапе...", заяви тя.

"Сега съм като голямата му сестра, защото искам да го предпазя."

Със сигурност обаче отношенията им не са съвсем невинни. Освен ласките които двамата си размениха на яхтата край Санта Лусия, стана ясно, че Джъстин е подарил на "приятелката" си и много скъп подарък за Коледа. Явно 16-годишният изпълнител знае, че диамантите са най-добрият приятел на едно момиче, затова реши да изненада Селена с гривна обсипана с диаманти.

"Е, не е годежен пръстен, но диамантената гривна показва, че двамата си принадлежат", заявява близък до двойката източник -"Те са заедно, никой не може да ги раздели. Селена беше трогната от подаръка - това са първите диаманти които някой й подарява. С тази гривна Джъстин искаше да покаже сериозните си намерения към нея."

Вижте фотогалерия: Хванати в крачка: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се награбиха

Вижте видео:

Джъстин Бийбър пее "One less lonely girl" на Селена Гомес