Илиян участва по доста атрактивен начин в новата песен на Андреа и това вече е едно от най-коментираните парчета в попфолка.

"Не ги прави тия работи стана много успешен лаф. Като го кажеш на някой и той се шашка. Почва да мисли, защото не знае какво е направил. Може и да е направил нещо" - разказва Илиян в ефира на радио "Сигнал плюс", цитира signal.bg.

"Случайно направихме песента с Андреа. Ние с нея сме си говорили, но мислехме за по нататък да правим нещо. След като тя записа тази песен ме викна да вкараме нещо в нея, някакви лафчета. Аз казах, че няма проблем и решихме да вкараме този лаф" - обяснява хитовият певец по време на гостуването си в токшоуто "Открит микрофон" и допълва: "Аз в песента участвам повече като актьор. Казвам няколко думи. Затова пожелавам на Андреа да има успехи с тази песен".

*Андреа с Илиян (Снимка: Bulphoto)

Илиян е в апогея си като изпълнител и съвсем обяснимо е желанието на много негови колежки да го включат като вокал в своите музикални проекти.

"На мен ми харесва това, че винаги са ме канили моите колежки, но трябва да внимаваме с това, за да не пресолим манджата, защото колкото и да си добър, колкото и да те харесват... не трябва да прекаляваме. Не, че ще те намразят, но има няма само теб те гледат и не е приятно. Има колежки, на които съм отказвал. Предлагал съм им да викнат някое друго момче, защото има много изпълнители, които пеят добре. Има много, които не са известни, а са страхотни музиканти и изпълнители" - казва Илиян.

Вижте видео:

Андреа и Илиян - Не ги прави тия работи

Андреа и Илиян - Не ги прави тия работи, на живо