Антикласации на най-провалените звезди за изминалата година подреди един до друг Мел Гибсън, Джордж Майкъл, Чарли Шийн и Линдзи Лоън.

"Те би трябвало да посрещнат с голяма радост 2011-а. Понеже през предишната се провалиха и изложиха пред очите на света", коментира британското издание "Метро", което изготви класацията, пише в. "Стандарт".

Знаменитият Гибсън събра очите на всички със записите от телефонни разговори, в които псува с почти сръбска изобретателност бившата си съпруга Оксана Григориева. На записа Мел определено показа, че не знае "какво искат жените".

Гласът му бе налудничаво остър и заплашителен, нарече Оксана "руска курва" и дори я заплаши със смърт. Джордж Майкъл пък ще се запомни с поредния наркоскандал. Певецът влетя във витрината на лондонски магазин, шофирайки с няколко промила алкохол в кръвта. В колата му откриха марихуана и други опиати и 47-годишната звезда бе наказана с два месеца затвор.

Линзи Лоън остана вярна на стила си. Тя прескачаше ту в затвора, ту в болницата, за да се отърва от наркотиците. Не особено мъдро решение бе да си признае в социалните мрежи, че взима наркотици, при положение че й бе наложена пробация.

Русата хубост Парис Хилтън пък направо си пъхна кокаин в дамската чанта. При откриването й Хилтън твърдеше, че го е взела назаем, което директно я изпрати в класацията на излагациите.

Чарли Шийн от "Двама мъже и половина" пък се разписа с обвинението, че е заключил проститутка в хотелската си стая, което му осигури бърз и болезнен развод.