Само дни, след като на бял свят се появи синът им Закари, двамата родители вече обсъдили идеята момченцето да се сдобие с братче или сестриче.

„Дейвид много държи на това Зак да не израства като единствено дете. Самият той идва от голямо семейство и смята, че това е единственият начин малкият да получи правилно възпитание. Дейвид не иска двамата с Елтън да чакат още дълго, преди да се сдобият с второ дете. Засега планират бебето за 2013“, издал близък на гей двойката.

Междувременно стана ясно, че новороденият Закари вече си има собствен апартамент, пише bliasak.bg. Момченцето живее в Лос Анджелис в отделно жилище, разположено на същия етаж, на който се намира и апартаментът на самия певец. В същата сграда живеят и певицата Шер, актрисите Линдзи Лоън и Джоан Колинс.

Двата съседни апартамента в луксозния 32-етажен жилищен комплекс Sierra Towers струват общо близо 3 милиона долара и са били купени през 2007-2008 г. Въпреки че жилището още не е напълно готово, Закари вече е настанен в собствения му дом заедно с две детегледачки.