След като преди няколко месеца стана ясно, че Преслава ще записва песен на Кости, нейните фенове бяха в трепетно очакване да разберат какво се е получило.

Оказа се, че след като меломаните чуха "Как ти стои" тотално се разочароваха от изпълнителката. Част от коментарите по сайтове и форуми гласят: "Ако Преслава е платила 10 хиляди за тази песен е за бой"; "Ето, че и Кости се изложи! Точно на Преслава! "; "Песента е еднотипна и скучна, трябваше да клипира "Мръсно и полека"; "Очаквах истински хит, а не копие от песните на Андреа, Мария и Цветелина Янева".

Това не е всичко! Феновете са разочаровани и от видеоклипа, който е дело на режисьора Людмил Иларионов - Люси.

"Песента няма хитов потенциал, а за клипа да не говорим - един бял фон и две некадърни кючекчийки. Клип за 5 лева"; "Преслава никога не се интересува от мнението на феновете си и пропусна да клипира "Мръсно и полека", както пропусна да направи клип и на едни от най-големите си хитове"; "Преслава трябав да държи ниво. Преди правеше уникални песни като "Мъж на хоризонта", "И когато съмне", "Водка с утеха". Клиповете й също бяха по-добри, никакво развитие", са част от останалите коментари.

Ние  ви предоставяме фен видео, което сравнява новата песен на Преслава с песента "Неблагодарен" на Андреа. Чуйте го!

А ето и песента "Мръсно и полека", която въпреки че е на български композитор е много по-харесвана от композицията на Кости: