Наглостта на Илиян няма граници. Възмущават се близки до майката на детето му Антония.

За Коледа Тупалката на фолка нито посетил малкия си син Силвестър, нито му изпратил подарък. Илиян дори не звъннал на 3-годишния си наследник, за да му честити празника.

"Не се сети, че има дете дори в деня на бащата. На Коледа Силви с нетърпение очакваше татко му да дойде, но уви. Всеки път, когато звъннеше телефонът, малкият се оживяваше и с надежда питаше дали не се обажда Илиян", разказват запознати. Те са възмутени от тоталната незаинтересованост на фолк певеца към одралия кожата му си.

Дълго пазената тайна, че Тупалката има дете бе разкрита наскоро от в. "Уикенд". И след публикацията обаче Илиян не промени отношението си към момченцето и не пожела да го види. А то, горкото, пита ли, пита за татко си.

"Как е възможно да се отрече от сина си?! Силви страда, а Илиян не си направи труда поне да му се обади. Държи се така, сякаш някой му натрапва чуждо дете", дивят се в семейството на хлапето.

Като компенсация за липсата на баща му дядо Коледа донесъл на Силви желания от него подарък - кухня с котлони. Синът на Илиян толкова се зарадвал, че не се отделял от новата си придобивка. Непрекъснато забърквал "манджи" в тенджерите и след това устройвал "пиршества" вкъщи. Силви  бил силно впечатлен от това, че когато загреят, котлоните светят, а заври ли "яденето", започват да издават разни звуци.