Симпатичният селекционер на националния отбор Лотар Матеус бил лудо влюбен в чалга гърлата Преслава.

Германецът искал час по-скоро да сложи край на брака си с украинската моделка Лиляна, за да може да бъде с нашенката – това съобщава в последния си брой в. „Галерия“.

Матеус сключи брак с четвъртата си жена преди 2 години, но вече съжалява, тъй като в последно време двамата са като куче и котка. Пред известен немски вестник той дори признава, че от една година насам отношенията им са ледени и не могат да възродят чувствата си един към друг по абсолютно никакъв начин.

Преди около два месеца те даже си уредили среща с адвокат, за да започнат бракоразводните дела, но красивата Лиляна не се появила в уречения час в кантората. Но по-пикантната новина е, че Лотар е хлътнал здраво по певицата Преслава и дори се говори, че именно тя ще бъде петата съпруга на симпатягата.

Матеус охладнял към украинката след като срещнал нашенката и бил възхитен от красотата и чара й. Засега двамата с Пресито избягват да се показват заедно на публични места, защото е известно, че изпълнителката не обича да парадира със своите връзки.