Милен Цветков ще заведе приятелката си Ивета на театър. Ще гледат “Полет над кукувиче гнездо” на Александър Морфов в Народния.

Нищо необичайно нямаше да има в тази информация, ако тази вечер не беше Нова година.

Да, и въпреки това Цветков ще е на театър от 19,30 ч.

“Един приятел актьор ни каза, че навръх Нова година ще има театър и много ми хареса идеята, въпреки че по това време обикновено ходя на ски. Ще бъдем двамата с приятелката ми. Калина няма да е с нас, защото е в чужбина”, обясни тв водещият.



Тази година не искам да посрещам с приятели и знам, че те няма да ми се обидят, ще ме разберат, но не ги искам, разказва честно режисьорът Андрей Слабаков.

Той ще седне на новогодишната трапеза в къщата си в Бояна заедно със съпругата си Ернестина Шинова, дъщеря им Йоанна, балдъзата, зетя, тъщата и кучето.

“Да сме живи, да сме здрави и повече късмет. Защото късметът е този, който ръководи света”, пожела Слабаков.



А Софи Маринова ще работи навръх Нова година, както отива на звездите от нейния ранг. Тя ще е в хотелски комплекс във Велинград.

Компания ще й прави синът й Лоренцо.

“Няма да бъда с приятелки, само ние двамата ще сме си”, каза певицата. Тя си пожелава през идната година да я сполети изпепеляваща любов:

“Защото обичам да съм влюбена, да се раздавам за мъж и да усещам пеперудките в стомаха си, а на Лоренцо му пожелавам много да учи.”



Дали заради кризата, но при политиците тенденцията е съвсем различна от други години. Преди те често пътуваха навън, сега повечето ще са в страната.

“Някъде тук ще съм, но в България”, многозначително каза лидерът на БСП Сергей Станишев.

Той отказа да издаде компанията, с която ще посрещне новата година. Призна само, че от коледната питка не му се паднала паричката.

Тя отишла у по-големия му племенник, който в момента карал яхта между Франция и Америка, някъде в Атлантика. Паричката била в парчето, което нарочили за него.



От президентството отказаха да разкрият къде е Георги Първанов на празника, но е известно, че по традиция той посреща Нова година в Бояна със семейството си.

Едва ли точно сега ще наруши традицията, още повече че тази година към семейната трапеза се е присъединила и законната снаха Цвети, след като през лятото големият му син Владимир се ожени.

Източник: в. "24 часа"