Кристина Димитрова влезе в очите на много мъже като Мис Дупе. Номинираната част от тялото й с пълна мощ може да конкурира всяка друга.

Достойно й съперничи силиконовият бюст, който не е размер XXL, а съвсем пропорционален и идеално пасва на останалите форми.

Настрани от атракцията, амбициозната красавица учи висше образование - специалност „Бизнес администрация”, танцува и се изявява като фотомодел.

- Кристина, използваш ли специална козметика и какви процедури правиш?

- Не съм привърженик на никакви козметичните процедури. Въобще не ходя на козметик, защото смятам, че това разваля лицето. Всяка вечер си свалям грима, независимо колко съм уморена. Това е едно от задължителните неща, за да имаш хубава кожа. Два пъти седмично правя пилинг със седефени трици.

Другата рецепта е домашна – сама си правя скраб с мляно кафе, мед и лимон – ефектът е превъзходен. Не признавам реномираните марки, особено на пилинги със силициева киселина. Според мен те по-скоро съсипват кожата, отколкото помагат. Първата седмица може да има добър ефект, но на втората, като че ли се явяват двойно повече разширени пори и бели точки. Кремът ми е от медицинската козметика на Eucerin.

- Кои са любимият ти масаж и СПА процедури?

- Страшно обичам масажи и дори съм си купила специален стол. Когато нямам време, сядам в него. Ако пък искам да се поглезя и имам повече време, викам рехабилитаторка вкъщи. Прави ми цял масаж, който продължава 3 часа и осигурява пълен релакс. Любима ми е шоколадовата терапия – това е най-сладката процедура, сигурно, защото обожавам шоколад.

- Обичаш шоколад, а диетите ?

- Никога не съм пазила диета. Не се е налагало. Храня се нормално, когато огладнея. Не ям месо, защото не ми е вкусно. Най-много от време на време да хапна пилешка пържола. Обожавам шоколад и съм пристрастена към него. Обичам го всякакъв вид и форма – течен, замразен, натурален.

- Имаш перфектно тяло. Със спорт ли го постигаш?


- Родителите ми винаги са настоявали за някакъв спорт. Като малка играх 6 години художествена гимнастика. Сега всеки ден отделям по 1 час за спорт. Играя аеробика и тае-бо. Фитнесът не ме влече – статичен е. Аз обичам динамиката и емоцията. На аеробиката сме много момичета и не само спортуваме, а и се забавляваме. Натоварването е голямо и бързо се постига желаният резултат. Два дни в седмицата ходя на тае бо, а 3 – на аеробика. Всеки може да отдели по 1 час на ден за спорт, вместо да седне в някое кафене.

- Какво ти е отношението към пластичните намеси и към силикона?


- Категорично съм „за” и съм се възползвала. Имам само една пластична корекция. Бюстът ми е със силикон и много го харесвам. Никога не съм крила това. Когато корекцията те кара да се чувстваш секси и да си с по-голямо самочувствие, защо да не я направиш? Мисля, че ако жената няма самочувствие, вреди на себе си и на околните.

Винаги ще намери начин да упрекне приятеля си, че се заглежда по другите. Не съм привърженик на нищо прекалено – свръхогромни гърди или устни. Сякаш ставаш само уста. Грозно е и е пошло – това не е естетична хирургия, а начин на някои хора да печелят пари. Всяка корекция трябва да е максимално естествена и да не личи от километри.

Източник: в. "Монитор"

Снимка: Петър Тодорински