Връзката на Азис и Денислав не успя да просъществува дълго време.

Само месец след като стана ясно, че Краля на фолка и експоловинката на Соня Немска са гаджета, двамата явно вече са се разделили, пише bliasak.bg.

Докато в началото Азис казваше, че е щастлив с новата си половинка, който дори се нанесе да живее при него, днес той твърди, че му е писнало от „шуменски мъжки проститутки.“ Васко не пести цветисти епитети за Денислав, които щедро публикува във Facebook.

Азис коментира, че „няма нищо по-страшно от това да си хванеш гадже от далечна провинция и да говорите на различни езици.“ Той се обръща към Денислав с думите, че не е извлякъл нищо от него, защото той няма нищо.

Денислав също не остава длъжен на фолк певеца. „Ей, педал мръсен, съобразявай се какво пишеш, а ти забрави ли от къде си и как си сядала на пътя и си махала да спре някой да му направиш една св**ка и да ти даде два лева за хляб“, пък пише брадърът. Той обвинява изпълнителя, че е използвач, който се е "възползвал от много хора".

„Скарахме се, но няма да кажа за какво. Написах тези неща, защото не съм мишка да си трая“, заяви брадърът. „Писна ми да говорят за връзките ми и искам да си дам почивка. Сега няма да кажа нищо, ще дам интервю след Нова година“.