Украинката Лиляна обвини вчера пред германските медии селекционера на България Лотар Матеус за провала на брака им.

Световният шампион с бундестима за 1990 г. избра втория ден на Коледа, за да обяви официално, че ще се разделя с и четвъртата си съпруга, пише в. "24 часа".

В съвсем кратък коментар Матеус отбеляза, че връзката между двамата е в криза от 1 г. и пожела успехи на Лиляна в личен и професионален план. За разлика от него 23-годишният украински модел посочи конкретни причини за пропадането на нейния брак с футболната легенда. Някои от тях са доста язвителни и атакуват плебойския характер на Матеус, с който той е известен по света.

“Има много причини за една раздяла, не е само издръжката, която той трябва да плаща. Душевно и интелектуално сме на съвсем различни нива. Аз с удоволствие чета, пиша и мисля, докато Лотар предпочита да ходи по дискотеки. Ние все още си говорим, но общо взето всеки го тегли към неговата любима тема и нещата не се получават. Лотар въобще не ме слуша. Много често, когато го питам какво да облека или друго нещо, той не ме е чул”, разказва Лиляна.

Тя не подминава и темата за тънката част. “Говорим за малки момичета. По различни площадки и игрища той винаги им раздава бонбони. Когато му кажа, че още са твърде млади за него, Лотар просто ми отговаря:

И те някой ден ще станат на 16.

И това на неговата възраст”, оплаква се Лиляна. На 1 януари тя и Лотар трябваше да отбележат втората година от брака им.

Матеус обаче явно вече е намерил заместничка на украинката. Треньорът на българските национали зарадва любопитните за клюки около него германски медии с нова връзка.

По коледните празници Лотар вече открито започна да се появява с наследницата на Лиляна. Тя също като нея е с 26 г. по-млада от Матеус. Студентката по психология Ариадне освен по възраст прилича доста по външен вид на предшественичката си. Това накара някои издания вече да излязат със заглавия от типа: Къде всъщност е разликата?

Лотар и Ариадне вече бяха засечени на интимни вечери в баровски ресторанти в Мюнхен. Новата двойка се появи и във ВИП ложата на един от най-известните клубове в баварската столица - Р1, за да се представи пред останалия елит.

Снимка: ELLE