Бориса Тютюнджиева е твърдо решена да покорява модните върхове в България и извън нейните граници.

Тя засне нова фотосесия с фотографа Петър Тодорински, която е направена за италианско списание. Естествено, читателите на HotNews.bg първи имат възможността да я видят.

Този път блондинката не залага на фрапантен сексапил и силен грим, а на по-кукленското излъчване в стил "Barbie girl". Определено се вижда и приликата на моделката с друга нейна колежка известна по цял свят - Виктория Силвстед.

Сравненията между двете тръгват още в началото на модната кариера на Тютюнджиева. Тя обаче не се притеснява от тях, а напротив, приятно и е да намират нещо общо между нея и сексапилната изкусителка Силвстед.

Още преди няколко седмици ви споменахме, че нашето момиче ще заснеме фотосесията, която е посветена на най-добрата й приятелка. Това не е всичко част от фотосите ще намерят място и в личния сайт на нейната дружка, който тя й подари за Коледа.

Междувременно стана ясно, че Бориса няма да празнува настъпването на Новата година в България. Тя и приятелят й, спряган за газов бос, ще си подарят почивка на доста по-топло местенце, където ще посрещнат идната година.

Каква е била 2010-та година пък ще може да разберете много скоро в рубриката на HotNews.bg - "Каква беше 2010-та година за родните звезди".