Азис отново е с разследвания по педофилско дело за секс с непълнолетни момченца Богдан Асенов!

Фолккралят ще празнува най-светлия християнски празник – Коледа, в компанията на скандалния си любовник, разкриха близки до двойката, пише blitz.bg.

Въпреки че Азис през последния месец не спря да тръби по медиите, че е влюбен в Денислав, а преди това го играеше „булка” на наркодилъра Коце Ламята, истината е, че той продължава да живее със старото си гадже Богдан, както „ШОУ” пръв разкри.

Навръх Коледа изпълнителят на „Напипай го” и Боби ще заминат на романтична разходка във Виена, разкриват близки до скандалната двойка. Компания в австрийската столица ще им прави родна бизнес дама, която върти заведения и хотели по Черноморието.

Веднага след любовната екскурзия Азис се връща у нас, тъй като има поето участие за Нова година. Той ще извисява глас в новогодишната нощ в столичен хотел, а хонорарът му щял да бъде около 15 бона, разкриват запознати.

“Тайната на успеха ми е моята сексуалност – много хора пеят като мен, но енигмата е аз гей ли съм или не. Аз може би ще си умра с тази тайна!”, заяви неотдавна самият Азис.

Запитан ин витро или “ин виво” е зачената дъщеря му Рая, той отвърна, че няма проблеми да прави секс и с жени, и с мъже.

Васко призна още, че с майката на детето му са правили и други опити за наследници, уви – неуспешни, най-вероятно поради напредвалата възраст на Гала.

“Правехме опити за още деца, но не се получи. Жалко! Нямам намерение да търся нова майка – аз обожавам Гала. Вече 19 години сме заедно. Не бих имал от колежка или приятелка друго дете. Най-малкото тя няма да ми го даде после, трябва да се изпотрепем! Аз мога всякак да правя деца – мога и по естествен начин, мога и ин витро... Мога да правя любов с всеки!”, заяви изпълнителят на “Напипай го”.

Наскоро Азис призна и за боя, който му нанесъл Коцето в столично заведение преди двайсетина дни, и как всички гледали сеир и никой не се намесил да го спаси.

“Да, сдърпахме се – факт! Имаше такива елементи на екшън, но не беше голям бой... Коце е мъжът, който е оставил най-трайна следа в мен. Никога няма да го забравя”, изповяда се Василка.

Снимка: Профайл