Тази седмица ще имате възможността да се насладите на една много гореща жена и водеща, известна с още по-горещото си предаване. За кариерата, конкуренцията, семейството и за още куп други пикантни теми, ще става дума в едно наистина горещо интервю...

- Как се чувстваш дни преди светлите Коледни и Новогодишни празници?

- Чувствам се отлично! Постоянно съм по магазините и правя някакви покупки - подаръци, коледна украса.

- Кой е бил най-хубавият и кой най-трудният момент в живота ти?

- Той е един и същ - раждането на детето! Най-хубав ясно защо, а най-труден защото раждах по естествен начин и много болеше! Много ми помогна една броеница, която си купих и осветих на Божи гроб!

- На кои твои качества дължиш възхода в кариерата си? Много пъти си казвала, че в началото не ти е било никак лесно...

- Труд и дисциплина! На мен нищо не ми е дадено даром нито от родители, нито от мъже, всичко което съм постигнала и което имам е на базата на много работа, хипер отговорност и желязна дисциплина! Аз съм един успял войник!

- Стартира конкурентно на твоето предаване в ефира на Би Ти Ви - "В джаза събота вечер" с Виолета Сечкова. Ти обаче държиш ниво като отбелязваш двойно по-висок рейтинг. На какво го отдаваш?

- Това го решават техни величества зрителите! Мога само да им благодаря от сърце!

- Упрекнаха те, че каниш прекалено много врачки в предаването си и едва ли не си падаш само по паранормални теми...

- Не съм ги чула тези упреци и не е важно аз лично по какво си падам, важното е всеки път да се уцелва интереса на зрителите.

- Кой е бил "най-трудният" ти гост"?

- Всички гости за тези почти седем години на "Горещо" са ми били трудни. Всеки път преди снимки се притеснявам все едно ми е за първи път!

- Интернет класация те определи като "най-досадната водеща". Въпреки това ти още си номер 1 по рейтинг в събота вечер. Как си обясняваш това?

- Не съм я виждала тази класация, но всеки знае, че за телевизионният водещ най-важен е рейтинга. Той определя "живота" на водещия. Аз съм от 1992г на екран - това са 18 години - точно половината ми живот. Добре е, не мога да се оплача! Не знам колко от не досадните водещи могат да се похвалят с толкова?

- Как е Тишо? С какво се занимава в момента? Къде ще прекарате Коледните и Новогодишните празници?

- Много е добре, занимава се с индийския си ресторант "Тадж Махал" и подготвя Новогодишната програма и меню. На Коледа ще сме при майка ми, а на Нова година сме си вкъщи защото Патрик си ляга рано.

- А как е малкият Патрик? На колко години стана и как прекарваш свободното си време с него?

- Патрик е много добре! Много чаровен и музикален е! Сутрин ни буди още в 6 часа и си пуска един голям Дядо Коледа да му пее, а той танцува! Не познавам друг човек, който като него да е постоянно в добро настроение! Вече е на година и десет месеца и не може да се говори за свободно време, защото си го гледаме сами, а той е много палав и буен, само да ни е жив и здрав!

- Какво ти е мнението за Люба Кулезич? Говори се, че доста хора, сред които Диана Найденова и Надя Чолакова напуснаха Нова тв заради нея.

- Не знам каква е истината, защото не съм работила с техния екип.

- Какво смяташ за българските жени? Не смяташ ли, че са доста евтини, а излизат скъпо?

- Българските жени са истински вълшебници! Успяват да ходят на работа, да си гледат децата, да са привлекателни за мъжете си и всичко това в рамките на 24 часа 7 дни в седмицата! Браво за което!

- Пожелай нещо на себе си и на читателите на HotNews.bg...

- На на вашите читатели, които знам са многобройни - пожелавам здраве и щастие през 2011-та г.! На себе си пожелавам същото и дано следващата година е толкова успешна за мен, колкото и тази!