Един куп фолк-певици, сред които Андреа, Преслава, Бриана, Лияна, Саманта полудяха по светлите тонове като кораловия, лилавия и тюркоазения.

Повечето от звездите ще предпочетат и тоалетите им за празниците да са именно в тези тоналности. Всъщност се оказа, че това са и най-модерните за сезона цветове.

“Кораловият цвят е един от най-атрактивните за този сезон. Може да бъде използван в къси кукленски рокли, а може да се използва и в сватбени, абитуриентски и бални рокли. Съчетан с лилави обувки и бижута е изключително модерен вариант. Корала се съчетава и с тюркоазено синьо и със зелено”, каза дизайнерката на модна къща “Принцес” Соня Атанасова.

Тя не изключва и черната рокля, която задължително трябва да присъства в гардероба на всяка уважаваща се дама. Черният цвят се използва както в копринените, разпиляни рокли, така и в модерните, изработени от тафта.

Голяма почит този сезон имат шарените коприни, които съчетани с тюлове и подходящи аксесоари, изглеждат страхотно. Асиметрични кройки, рокли с различна дължина – разбира се това са модели за дами с красиви и стройни крака.

Среброто също се педпочита и през топлите и студените дни, съветва дизайнерката на “Принцес”. Използва се както в спортни дрехи така и в делови, официални тоалети. Дамите с тъмни кожи и коси трябва да бъдат внимателни с този цвят. Ако изберат тъмно сива рокля, то тогава тя трябва да бъде с допълнителен акцент като бижута, чанта, грим в топло сивия цвят.



Снимки: VIP Communication