Музикалният канал на певицата Десислава се е заел с инициативата да подкрепя българските изпълнители.

"Аз самата съм се чувствала на моменти изолирана. Много е неприятно да правиш песни, клипове и тази продукция да не може никъде да бъде показана, защото е по-добре да се пусне 10 пъти Лейди Гага или Риана, отколкото български изпълнител. Разбира се, това са страхотни певици с големи хитове, но не е редно.", оплака се Десислава.

"По DS TV хората могат да гледат световна музика, балканска, но най-вече българска. Трябва да не забравяме къде живеем и ако ние не се подкрепяме, тогава кой? За мен като изпълнител, а и собственик на телевизия, е много важно да има баланс. Трябва да има място за песните на българските певци и певици!" - категорична е изпълнителката.

Музикалната телевизия DS TV вече набира скорост и все повече изпълнители асми търсят медията, за да предоставят клипвоете си.

"Трудно ми е, но ще успея, напук на всички, които не вярват в мен!"- отсече Десислава.

"Много хора си мислеха, че след като аз седя зад телевизията, по не щя се излъчват 80% мои клипове, но се видя, че това не е така. Имаме и много балканска музика", казва Деси.

Междувременно в Интернет вече е факт и най-новото парче на певицата, което носи заглавието "Забранен". То преплита денс и поп фолк звучене в едно, с което предизвиква голям интерес, заради нестандартния ритъм.

"Забранен" е по музика и аранжимент на румънски композитор, който се казва Нек. Текстът е дело на Лора Димитрова.